Recept č. 1 - Malinové cupcakes
Podívejte se na první recept, který si můžete připravit z našich francouzských delikates. Odměnou vám budou výborné nadýchané cupcakes s polevou z té nejčokoládovější čokoládové pomazánky.

Malinové cupcakes
Příprava 15 min
Pečení 20 min
Suroviny
320 g mouky
380 g cukru
2 sáčky vanilkového cukru
1 sklenice 250 g lískooříškové pomazánky
40 g másla
6 vajec
24 čerstvých malin
1 sáček prášku do pečiva
Postup:
Předehřejte troubu na 180 ° C. Vajíčka smíchejte s práškovým cukrem a dvěma sáčky vanilkového cukru až vznikne hustší pěna. Do malého množství směsi přidáme mouku, která již byla smíchána s práškem do pečiva, dobře promícháme. Přidejte měkké máslo, znovu promíchejte, až se získá homogenní pasta. Nalijte do středně vysokých papírových košíčků, umístěte dvě maliny doprostřed a dolijte těstem do 2/3 košíčku a pečte po dobu 20 minut. Nechte vychladnout. Pomazánku ohřejte na vodní lázni, naplňte ji do zdobícího sáčku s širokým hrdlem a zdobte cupcakes od krajů ke středu. Dozdobte malinou.